Khamis, 23 Mei 2013

sudah lame tak update..huhu

sudah lame tidak update blog ni..dari bujang ke bini orang..dari bini orang dah jadi mak org..konon-konon dulu nak selalu update pasal keadaan kandungan..lates skali non ado..hhihi..kemalasan ketika mengandung teramat sanagt..bile dah jadi mak orang lagi lah malas kann anak pun dah 6bulan usianye,, due nak baranok 12/12/12.. tarikh comel sgt.. tapi tak kesampaian beranak 10/12/12... tapi tak pe asalkan aku beranak dan mudah..

mudah ke beranak?? boleh lah.. sakit buke jalan tu sume sakit.. bile nak keluar beby tu oklah.. tak kire lah sakit ke ape ke.. asalkan anak selamat keluar x risk..alhamdulillah.. orang kate sakit hanye mase tu.bile dah keluar beby tu wahhhh lega teramat dan tak terkata oleh kata-kata.. hanya yang pernah mengalami aje yang tahu..huhu

berpantang plak
 mule2 okeh lah seronok sb ade orang jage makn minum kite kan?! huhu.. lepas 2 minggu..waaaa bosan sangat.. makan mende same menunya.. yang sedapnye ade orang ambilakan dan buat sume kerje utk kite,,kahkah sampailah berpantang 44 hari baru kite buat sendir kerje..huhu

sekarang dah masuk kerje cuti bersalin pun ambik kaw2.. huhu cuti bergajilah..hihi k lah malas nak cite banyak2 nati bosan ..jom layang gambar




mulut burung
 4 bulan 6.1 kg

bersama dengan mak saudara :)

Tiada ulasan:

Catat Komen